Nog even van deze bijzondere reis genieten! - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Sander en Pauline Eskes - van Gasselt - WaarBenJij.nu Nog even van deze bijzondere reis genieten! - Reisverslag uit Phuket, Thailand van Sander en Pauline Eskes - van Gasselt - WaarBenJij.nu

Nog even van deze bijzondere reis genieten!

Door: Pauline

Blijf op de hoogte en volg Sander en Pauline

02 September 2009 | Thailand, Phuket

Nadat Sander weer gedoken had en ik mijn rust momentje met een boek op het balkon van ons huisje met zeezicht had gehad, hebben we een beslissing genomen....Wij wilden niet in Maleisie blijven. Pulau Tioman is wel een mooi eiland en we hadden een super huisje aan het strand, het weer was lekker, Sander kon fijn duiken, maar toch was voor ons het gevoel niet meer prettig. We wilden onze laatste 2 weken van deze bijzondere reis toch optimaal afsluiten dus op een plek waar wij een geweldige tijd hebben gehad....Thailand! Na 5 mooie dagen op Pulau Tioman, met veel gezelligheid van Leo en Rianne, een super golfdag, lekkere massages zijn we met een taxi van Mersing naar Johor Bahru gegaan. Daar een bus naar Singapore genomen en daar 1 overnachting gedaan. Hadden we ook nog een super hotel uitgezocht voor weinig midden in Chinatown. 'sMiddags mijn schaars gevulde koffertje nog wat aangevuld met kleren, schoenen en make up. En de volgende dag naar Phuket gevlogen. Prima vlucht totdat we in de buurt van Phuket kwamen, donkere wolken, regen, turbulentie....ja hallo, dat was niet wat wij hadden besteld! In de stromende regen (er was zelfs lekkage bij de bagageband) een taxi genomen naar ons hotel op Karon Beach. Daar zijn we 3 nachten gebleven en toen een strandje verder gegaan naar Kata Beach. Sander had van zijn lieve vrienden in Nederland het mailadres gekregen van Hans. Hans is een Nederlander die in Phuket woont en regiomanager is van PADI, dus daar wilde Sander wel mee babbelen. Want Sander weet nu eindelijk na 33 jaar wat hij wilt worden.....dive-instructor. We hebben het enorm gezellig gehad met Hans. Naar leuke restaurants en een club geweest. Via Hans is Sander met Rene van Scuba Market in contact gebracht en daar heeft Sander een aantal duiken gedaan en gaat hij wellicht volgend jaar daar zijn Master en Instructor Course doen. Het duiken was weer helemaal geweldig maar zijn maag was deze keer niet helemaal bestand tegen de enorme golven :( En ik had me die dag heerlijk laten verwennen in een Spa, fantastisch. Een hele middag verwend worden en dan bijna niks hoeven af te rekenen, dat is zo fijn aan Thailand!
Gelukkig is het weer heel veel beter geworden en schijnt nu volop de zon en zijn wij enorm aan het genieten. Terugdenken aan waarschijnlijk de meest indrukwekkende reis die we ons leven zullen maken. Zo veel mooie dingen gezien. Heerlijk om echt tot rust te zijn gekomen en te weten hoe het voelt om totaal relax te zijn. Deze 6 maanden waren samen ook heel erg fijn, wij zijn echt heel gelukkig!
Maar we hebben nu ook weer zin in om naar huis te gaan. Onze lieve familie en vrienden weer te zien. En geloof het of niet, maar ook om weer aan de slag te gaan met werken!

Nu nog eerst hier van de Thaise zon genieten!

Liefs, Sander en Pauline

• 02 September 2009 - 06:59

Jacqueline:

tjemig wat is de tijd gevlogen!! Geniet er nog lekker van.... dus eh binnenkort gaan we allemaal met Ome Sander snorkelen??

xx en tot gauw

• 02 September 2009 - 07:04

Ralf:

Geniet er nog ff van die laatste dagen in Thailand.

• 02 September 2009 - 07:05

Debby:

Gelijk hebben jullie hoor jongens...Thailand is zo fantastisch. Probeer ook nog even naar Phi Phi te gaan. Ik ben daar ook vanaf Kata Beach heengegaan. Duiken is daar geweldig. Ik ken daar ook nog een iemand met wie ik eigenlijk had afgesproken de dive master training te gaan doen...let me know als jullie zijn gegevens willen. Enjoy!! XD

• 02 September 2009 - 07:15

Michelle:

Inderdaad de tijd is voorbij gevlogen!! Dit neemt niemand jullie meer af!!! :-)

Geniet nog maar van de laatste dagen en tot heel erg snel!!!!!!!

Liefs en een dikke zoen Michelle

• 02 September 2009 - 07:21

Pauline:

Geniet er nog maar even van! Ik hoor graag wanneer Sander als duikinstructeur aan de slag kan, daar wacht ik dan graag op ;)

Groetjes en een dikke x voor allebei

• 02 September 2009 - 07:44

Eveline:

Genieten jullie inderdaad nog maar goed, die laatste 2 weken. Staat bij mij op de planning om in mei een maand te gaan trekken in Thailand, moet je gezien hebben!

Hopelijk tot snel in Arnhem of Utrecht!

Liefs

• 02 September 2009 - 07:58

Dianne:

Moooi allemaal.en een echte glamourfoto van jullie !
    Nog 5 nachtjes slapen !
    Tot gauw schatjes, kusjekus

• 02 September 2009 - 08:08

N Achterblijver:

ik zeg PARTYTIME hahahaha
    tot snel!!!
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

• 02 September 2009 - 08:58

Christel:

hoi lieverds,

Wat een leuk verslag weer. Wij wensen jullie nog een paar laatste fantastische weken. Geniet er inderdaad nog maar van en Sander, wie weet ga ik wel een keer met je mee duiken!

Nou lieve jullie tot snel!

Kus Chris, Dirk en de kids

• 02 September 2009 - 09:20

Anja:

Tot gauw lieverds en nog veel plezier daar.

Dikke kus

• 02 September 2009 - 11:09

Frans Rib:

Geniet van de laatste 2 weken! Groetjes Frans en Karin

• 02 September 2009 - 11:11

Nyncke:

Lieve Sander en Pauline,
    Het was fantastisch om al jullie verhalen te lezen!
    Heel veel plezier nog, geniet van de laatste dagen en tot snel weer in NL!
    Liefs Nyncke

• 03 September 2009 - 12:15

Rik En Renske:

Wat gaat de tijd snel zeg. Geniet er nog maar heel veel van deze laatste dagen van jullie gave reis. We zijn benieuwed naar de verhalen onder het genot van een wijntje en een biertje.

groetjes van R&R

• 04 September 2009 - 00:19

Bas En Juliette:

Klinkt goed, relaxen is natuurlijk altijd goed! En het duiken klinkt ook weer goed. Geniet er nog even en dan kan je weer gaan wennen aan slecht weer :(.

Liefs

• 04 September 2009 - 12:41

Suus:

Geniet nog lekker van de laatste dagen van jullie reis... voor je het weet ben je weer terug in Hollanda.
    Ik kom net terug uit Ibiza en over een maandje Marrakech heerlijk! Nou lieve schatten tot donderdag...GEZELLIGHEID joehoe. Enjoy.
    Dikke kussen en tot snel!

• 04 September 2009 - 15:04

Klaas:

ik zeg mooi gezegd! nog ff relaxen en dan weer every day life. tot gauw

;-)

• 04 September 2009 - 19:47

Christine & Emiel:

inderdaad zeg, wat is het allemaal zo snel gegaan. Geniet er nog ff van.
    groetjes en tot gauw
    Emiel & Christine

• 06 September 2009 - 07:52

Ingeborg:

Hey Meis,

Geniet nog ff van de laatste twee weekjes idyllisch Thailand! En tot snel...

Gr Ingeborg